The most trusted and popular consumer complaints website
Explore your opportunities! Create an account or Sign In

Dating sites er "farlige"

Jeg har været så uheldig/dum at melde mig ind på en datingside på et tidspunkt hvor man skal købe sig frem til noget de kalder "credits" og ret tit fik jeg ikke hvad jeg betalte for. Jeg havde kontakt med dem pr. mail hvor jeg bad om enten at få refunderet pengene eller de credits jeg havde betalt for og til sidst var beløbet på mere end 5000 dkk. Da de mente vi havde skrevet nok sammen lukkede de min konto hos dem og jeg stod der "med skægget i postkassen". Der gik ca 1½ måned hvor jeg fandt en anden side og meldte mig til den og tro mig eller ej det var den samme bare under et andet navn. Jeg har været der i omkring 2 mdr. og den er allerede lukket udelukkende fordi jeg skrev til dem OG 1 time efter jeg havde skrevet og sendt til dem købte/brugte jeg 700kr. på credits der og nu har jeg osse mistet dem. Hvad gør jeg?? Siderne hedder : Matchclub.dk og Bangme.dk Hilsen Martin Hansen
Dr
dropby 12th of Jul, 2017

Answers

Dr
dropby 12th of Jul, 2017

Jeg har været så uheldig/dum at melde mig ind på en datingside på et tidspunkt hvor man skal købe sig frem til noget de kalder "credits" og ret tit fik jeg ikke hvad jeg betalte for. Jeg havde kontakt med dem pr. mail hvor jeg bad om enten at få refunderet pengene eller de credits jeg havde betalt for og til sidst var beløbet på mere end 5000 dkk. Da de mente vi havde skrevet nok sammen lukkede de min konto hos dem og jeg stod der "med skægget i postkassen".
Der gik ca 1½ måned hvor jeg fandt en anden side og meldte mig til den og tro mig eller ej det var den samme bare under et andet navn. Jeg har været der i omkring 2 mdr. og den er allerede lukket udelukkende fordi jeg skrev til dem OG 1 time efter jeg havde skrevet og sendt til dem købte/brugte jeg 700kr. på credits der og nu har jeg osse mistet dem. Hvad gør jeg??
Siderne hedder :

Matchclub.dk og Bangme.dk

Hilsen
Martin Hansen

Dr
dropby 12th of Jul, 2017

I've been so unlucky / stupid to join me on a dating site at a time when you have to buy his way into something they call "credits" and very often I did not get what I paid for. I had contact with them by phone. mail when I asked for either a refund of money or credits I had paid for and eventually the amount of more than 5000 DKK. When they thought we had written enough together they closed my account with them and I stood there "with the beard in the mailbox."
It took about 1½ months where I found another page and signed up for it and believe me or not it was the same just with a different name. I've been there for about two months. And it is already closed only because I wrote to them AND 1 hour after I had written and sent to them bought / I used 700kr. the credits there and now I, too, lost them. What do I do??
The sides called:

Matchclub.dk and Bangme.dk

Regards
Martin Hansen

Mi
Mike Veronica Caroline 13th of Jul, 2017

Do you have any hacking issues, i recommend an expert hacker who deals with whatsapp hack, facebook hack, twitter hack, instagram hack, yahoo hack, gmail hack. he is fast and reliable. contact : Mikeveronica4@gmail.com


Post your Answer

 

Login or Register to join ComplaintsBoard.com

     

Reply to

close
Send